De hotels

in de Azoren

Chalets in Val Thorens

Er staan genoeg prachtige chalets in Val Thorens. Deze mooie houten huizen zien er zowel van buiten als van binnen gezellig uit. Een chalet is voornamelijk praktisch wanneer je met een groep bent, aangezien hotelkamers meer op individuen zijn ingericht. In een eigen chalet heb je de mogelijkheid om zelf te koken, koffie te zetten, of simpelweg wat in de magnetron te gooien. In het algemeen zul je met een chalet goedkoper uit zijn dan met een hotel, zeker wanneer je met een grote groep gaat.

Voor wie vroeg op de latten wil staan zijn er chalets dichtbij de piste, en voor de après ski-fanaat zijn er genoeg knusse chalets in het centrum . Hieronder hebben onze aanraders alvast voor je op een rijtje gezet.
 • Résidence Le Cheval Blanc
  Niet echt een authentiek chalet, maar ook geen ‘gewoon’ appartement. Gelegen direct aan de piste. Je kunt de deur achter je dicht trekken en de piste op lopen. Bovendien bevindt de cabinelift Buitel zich tegenover het verblijf.
 • Les Balcons de Val Thorens
  Mooie appartementen gelegen direct aan de piste met in de omgeving een supermarkt.
 • Village Montana
  Dit verblijf is één van de betere van Val Thorens. Het appartementencomplex bestaat uit 3 gebouwen ontworpen en ingericht in Savoyaardse stijl. Bovendien heb je vanaf het complex een prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving.
 • Chamois D’or
  Prima en zeer populair appartement met nette kamers en een zeer goede ligging. Wanneer je de deur achter je dicht trekt sta je in principe op de piste!

Ben je met een grote groep op wintersportvakantie? Dan móet je voor een chalet gaan!