Hotelletjes

op de Azoren

Hotels in Val Thorens

Hotels in Val Thorens zijn er genoeg, maar welke hotels zijn de moeite waard? Ze zijn er in álle denkbare prijsklassen. Een driesterrenhotel hoeft in Val Thorens helemaal niet duur te zijn. Voor wie nóg wat extra te besteden heeft is een overnachting in een ontzettend luxe meersterrenhotel altijd aan te raden. Ook is het mogelijk all-inclusive hotels te boeken. Voor wie met jongere kinderen reist en de feestende jongeren wil ontwijken is het aan te raden een wat duurder hotel te boeken. Daarnaast vind je in het hoger gelegen deel van Val Thorens sowieso minder feestende jongeren dan in het centrum. Wie komt voor het feesten kan het beste in het centrum verblijven. Omdat Val Thorens een zeer populair skigebied is, is het sterk aan te raden om je hotel tijdig te reserveren.
Hoteltips:

 • Le Val Thorens * * *
  Dit hotel biedt nette en ruime kamers maar vooral een ontzettend gezellige sfeer. In dit hotel vind je haast geen feestende jongeren en dit hotel is ook erg geschikt voor kinderen.
  Adres: Place de lelies, 73440 Val Thorens
 • Hotel La Marmotte
  Dit hotel ligt ontzettend dicht bij de pistes. Het hotel is prima te doen, verwacht alleen niet al te veel sfeer. In dit hotel zijn de gasten in het algemeen op zichzelf gesteld.
  Adres: Rue du Slalom, 73440 Saint-Martin-de-Belleville
 • Hotel 3 Vallées
  Dit hotel staat bekend om zijn gezellige en gemoedelijke sfeer, er wordt heerlijk eten geserveerd en er zijn veel mogelijkheden voor vegetariërs. Vanuit het hotel is het goed te doen om lopend naar de piste te gaan (zo’n 5 minuten) maar er rijden ook gratis pendelbussen. Voor gehandicapte bezoekers is het hotel niet aan te raden, er is namelijk geen lift voor hen.
  Adres: Grande Ure, 73440 Saint Martin de Belleville
 • Hotel Mercure Val Thorens 3
  Gelegen aan de voet van de pistes op zo’n 2300 meter hoogte ligt het Mercure hotel. Dit luxe hotel is zeer kindvriendelijk, en heeft een fitnessruimte, 2 bars en een restaurant. Daarnaast vind je in het hotel ook een sauna, een stoomcabine en een bubbelbad. Wie overnacht in dit hotel verblijft gegarandeerd ontspannen.
  Adres: Place de la Lombarde, 73440 Saint martin de Belleville, 04 79 00 04 04
 • Hotel Val Chaviere
  Dit hotel heeft een behulpzame en vriendelijke bediening en staat bekend om zijn heerlijke vijfgangendiners en lekkere ontbijtjes. De locatie is ideaal, je glijdt zo de piste op! Schone kamers met uitzicht op de bergen.
  Adres: Rue de la Lombarde, 73440 Saint Martin de Belleville, 04 79 00 00 33