De hotels

in de Azoren

Restaurants

Na een lange dag fysiek bezig te zijn geweest is er niks heerlijker dan lekker uit eten gaan in een goed restaurant. Daarbij moet het eten natuurlijk lekker zijn, maar willen we ook grote porties zien!  De keukens van de restaurants in Val Thorens lopen erg uit een. Je vindt er verschillende maaltijden, verschillende keukens, verschillende sferen en natuurlijk ook verschillende prijzen. Of je nou houdt van een authentieke Sovayaardse maaltijd, of ‘gewoon’ een lekkere hamburger in een typisch Amerikaans restaurant wil eten; je vindt het in Val Thorens.
Restaurants in Val Thorens

 • Restaurant Tex Mex
  Dit Mexicaanse restaurant staat bekend om zijn grote porties. Heerlijk na een dag intensieve beweging! Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes, de nadruk ligt op de hoeveelheid. Ook kun je hier na het eten direct een feestje bouwen want in dit restaurant zit de après-ski sfeer er al in vanaf 17.00, erg gezellig dus!
 • Restaurant La Range
  Dit restaurant is een aanrader voor wie van fonduen houdt, hier is het restaurant namelijk in gespecialiseerd. Dit restaurant is niet duur, wanneer je een eenvoudige pasta besteld ben je al met 15 euro per persoon klaar inclusief drankjes.
  Adres: Quartier Rue de Soleil, 73440 Val Thorens
 • Restaurant Le Choucas
  In dit restaurant serveren ze goed eten en schenken ze bovendien de meest heerlijke Belgische bieren. Ze hebben hier zowel Franse specialiteiten als andere luxe gerechten. Ook is het niet al te prijzig, je hebt er een gebraden eend voor €17.50.
 • Restaurant Vieux Chalet
  Dit restaurant is niet goedkoop maar de rustige, ontspannen sfeer en de traditionele Savoyaardse specialiteiten zoals omeletten en fondue zorgen ervoor dat je geen spijt zult krijgen van een bezoek.
 • Restaurant l’Oxalys
  Voor wie wat meer te besteden heeft is dit restaurant zeker een aanrader. Dit restaurant is namelijk het enige restaurant in Val Thorens met een Michelin-ster.