De hotels

in de Azoren

Wintersportvakantie

Val Thorens is dé wintersportbestemming van Europa. Dit skigebied in de Franse Alpen is één van de grootste ter wereld, en is goed bereikbaar met de auto, bus, trein of het vliegtuig. Met welk vervoermiddel jij het beste naar Val Thorens af kan reizen hangt af van je (financiële) situatie.

Reis en verblijf boek je meestal apart van elkaar. Veel arrangementen bieden echter wel je verblijf in combinatie met een skipas aan. Dit valt vaak goedkoper uit.
Met de auto, bus of trein

De meeste mensen komen met hun eigen auto naar Val Thorens. Het is zo’n 10 uur rijden, dus goed te doen met een paar tussenstops. Bovendien heb je met de auto meer vrijheid in wat je meeneemt op je skivakantie. Er is in Val Thorens genoeg langdurige parkeergelegenheid.

Heb je geen auto tot je beschikking, of heb je gewoonweg geen zin in snelwegstress? Neem dan de bus of trein! Busreizen zijn goedkoop en vrij comfortabel, en slechts iets langzamer dan de auto. Met de trein ben je snel in de omgeving van Val Thorens, maar je zult nog met een pendeldienst naar het skioord zelf gebracht moeten worden.

Vliegen naar Val Thorens

Wie vroeg boekt kan ook vrij voordelig met het vliegtuig naar Genève of Lyon, en vanuit daar met huurauto, bus of trein door naar Val Thorens. Deze optie is iets sneller, maar ook veel duurder.